Ga naar inhoud

Zelf aan de slag

Hoe breng je als ondernemer het perspectief in de praktijk? Wij helpen je op weg met mooie Drentse voorbeelden. We laten je zien welke inspirerende initiatieven collega-ondernemers genomen hebben. Ze zetten je wellicht aan het denken over jouw verhaal, jouw kernwaarden. We laten je ook zien hoe samenwerking kan lonen.  

Drenthe: dé workation bestemming!

De Corona-pandemie heeft het bewezen: werken kunnen we overal. Ook na de lockdowns werken we graag op een andere plek dan kantoor. Drenthe is de perfecte workation bestemming! Wij barsten van de rustige accommodaties middenin de natuur.

Met goede WiFi, een plek om te werken en een aantrekkelijke omgeving ben jij een uitstekende workation locatie. Landal Puur Exloo zet zichzelf sinds de coronatijd op deze manier met succes op de kaart. Ook verschillende Drentse campings met huuraccommodaties profileren zich als workation-locatie. 

Ook Boutique hotel de Drentse Liefde speelt uitstekend in op deze nieuwe trend. 'Wij bieden de gast een fijne werkplek, goede WiFi en een creatieve lounge om te brainstormen. Doordat de gast zich tijdens een workation op een andere locatie bevindt zorgt dit ervoor dat men effectiever werkt dan thuis en zelfs geprikkeld wordt met nieuwe ideeën. Men is immers volledig uit de sleur van jouw oude en vertrouwde omgeving wat een positief effect heeft op de mentale gezondheid.' 

Luxe vakantiewoningen in de natuur.

Vitaal ondernemen: oog voor mens en maatschappij

Je wilt dat je gasten én je personeel zich goed voelen. Een vitaal bedrijf heeft nu eenmaal de toekomst! Benieuwd wat hotel Wesseling onder maatschappelijk verantwoord ondernemen verstaat? En hoe het Ambacht werkt met mensen met afstand tot de arbeidsmarkt? Past je voedingsaanbod nog bij de huidige trends?

Lees hoe anderen het doen!

Laat je inspireren!